≑ Menu

Watch Czech movies on-line!! / Divejte se na ceske filmy pres internet!!

Hrisni lide mesta prazskeho /www.ceskatelevize.cz imageI have great news for you! Now you and your kids can watch Czech movies on-line! One of you guys, the awesome readers of Czechmate Diary, contacted me and fed me this tasty morsel (thank you Katka)! It is really simple:

  1. Log on to the Ceska Televize website (click here)
  2. Download the Video Download Manager (it’s free)
  3. Register
  4. Charge your virtual account with an amount of your choice
  5. Watch a Czech movie!!

The movie prices are very reasonable, ranging anywhere from 19 Kc to 40 Kc per movie. I am so excited! I can’t wait to try it out! Let’s see…what am I going to watch first…some all-time classics like “Chalupari” or “Navstevnici“? OrΒ  some more recent movie I have never seen before?? All these choices!

PS: I just found out that they do not take international credit cards!!! So either pay it from your account in the Czech Republic, but if you don’t have ask your relatives/friends to charge that account.

CZ: Mam pro vas skvelou zpravu!! Vite, ze se ted muzete divat na ceske filmy skrze interntet?? Je to pravda! Jeden z vas, ctenaru Czechmate Diary, me na to upozornil (dekuji Katko!). Jak na to? Postup je velmi jednoduchy:

  1. Nalogujte se na webove stranky Ceske Televize
  2. Stahnete si zdarmva Video Download Manager
  3. Zaregistrujte se
  4. Nabijte si svuj ucet
  5. Stahnete si jakykoliv film!

Ceny filmu jsou velmi rozumne, pohybujici se mezi 19 Kc az 39 Kc. Uz se nemuzu dockat, az si pustim klasiky jako jsou Chalupari nebo Navstevnici!! Nebo ze bych se podivala na neco novejsiho?? Jeje, to je vyberu..

PS: Bouhuzel jsem zjistila, ze ceska televize zahranicni platebni karty neprijima πŸ™Β  To znamena, ze bud se zeptejte vasich pribuznych v Cechach, aby vam ucet nabili, anebo jestlize mate v Cechach ucet, zaplatte za tyto sluzby skrze nej.

http://videopujcovna.ceskatelevize.cz/main.ctvod

If you liked this post buy me a coffee! (Suggested:$3 a latte $8 for a pound) Thanks!

6 comments… add one
  • Michaela January 7, 2009, 1:04 pm

    Jeeej! Tak to sa tesim. Urcite to vyskusam. Teraz som pozerala Cisaruv Pekar/Pekaruv Cisar na DVD a asi 20x Na Samote U Lesa πŸ™‚ Samozrejme cez Vianoce som pozerala aj Tri Orisky Pro Popelku a Pysnu Princeznu :))) Happy New Year Tana! πŸ™‚

  • Tanja January 7, 2009, 4:08 pm

    Jeeeeee, to jsou me nejoblibenejsi filmy!!! Tak uz si je taky pisu na list..

  • Tanja January 8, 2009, 10:23 am

    O-Oh, so they don’t take international credit cards πŸ™ This means that the only way to charge your account is your friends/relatives to do it in Czech(and I think Slovakia would be OK too) or if you have your own account there, pay via this option.

  • Zora January 30, 2009, 3:23 pm

    Nejspis uz to vetsina z vas vi,ale kdyby nahodou, tak na http://archiv.nova.cz/ se muzete podivat na par serialu. Ja sledovala jen Soukrome pasti a Kriminalku Andel, ale je tam toho spousta. Jinak Soukrome pasti doporucuju….

  • lenka March 6, 2009, 8:45 am

    Aaah, krasne serialy a pohadky. Nova ma archivy, Prima taky (www.iprima.cz), CT 1 a CT 2 maji nektere porady dokonce LIVE. ale ne vsechny. Jinak ja jsem drive predplacela http://www.onlinetv1.com. Jedou jak v primem prenosu tak archivujou serialy a plno filmu a pohadek. Ano ano, Na samote u lesa tam je a Cisaruv Pekar … taky. Plativala jsem kolem 20.00 mesicne, ale ted je to myslim trochu drazsi. Muzete platit bud mesicne nebo si dat automaticke splatky a to je trochu levnejsi. A jestli si pamatuji dobre od noveho roku maji lepsi rezoluci, ale tu si musite priplatit. Ale i ta normalni byla dobra. Doporucuji.

  • scarlett July 28, 2009, 4:49 am

    I really liked your blog post, I certainly think its essential to keep one self upto date with as much of information as possible, Thanks keep this blog updated, I am coming back for more.

Leave a Comment