≡ Menu

Czech school San Diego is kicking off another successful semester! / Ceska Skola San Diego zahajuje dalsi uspesny semestr

Here is an introductory letter from the president of the school herself:

(An abbreviated English version is here)

Vážení rodiče a milé děti,

Prázdniny se nám chýlí ke konci a je opět čas na učení! Doufám, ze jste si letní měsíce náležitě užili a máte spoustu energie na to, abyste si prohloubili své znalosti českého jazyka ve škole. My všichni v české škole jsme celé léto neúnavně pracovali na tom, abychom mohli v září otevřít dveře naší oficiálně registrované neziskové organizace prvním studentům a tento den se nezadržitelně blíží.

Pokud máte zájem přihlásit své děti do české školy a stát se tak součástí naší „české rodiny“, dejte nám co nejdříve vědět, ještě máme několik volných míst. Od září otevíráme předškolní i školní kurzy češtiny ve dvou lokalitách a to na severu San Diega v Rancho Santa Fe a na jihovýchodě v El Cajonu.

Součástí zahájení školního roku bude promítání klasické české pohádky Tři oříšky pro Popelku na velkém plátně pod širým nebem v českém znění s anglickými titulky, na které všechny srdečně zveme. Promítání se bude konat 30. srpna 2012 v 6:30 PM v Carmel Valley. Bližší informace budou následovat v pozvánce. Na všechny se moc těšíme – přiveďte příbuzné i známé J.

Czech School San Diego je oficiálně registrovaná nezisková organizace, která funguje pod záštitou České školy bez hranic a je registrována u Ministerstva zahraničních věcí České republiky jako škola zajišťující výuku češtiny v oblasti San Diega. Zaměřuje se na rozvoj a upevňování jazykových znalostí a kulturního povědomí českých dětí vyrůstajících ve vícejazyčných rodinách v USA a ve snaze přispět k zachování českého jazyka a kultury u mladé generace nabízí výuku českého jazyka a literatury a českých reálií. Škola rovněž provozuje knihovnu české literatury a literatury vztahující se k České republice, organizuje doplňkovou činnost zahrnující hudební a výtvarné dílny, odborné přednášky, autorská čtení a kulturní a společenské akce.

Zde jsou informace o rozvrhu na září 2012:

Rancho Santa Fe – čtvrtek odpoledne ( začíná 6. 9. 2012)

 

Rodiče s dětmi 5:00 – 6:30 PM

mladší předškoláci 5:00 – 6:30 PM

starší předškoláci 5:00 – 6:30PM

školáci 4:30 – 6:30 PM

 

 

El Cajon – sobota dopoledne ( začíná 10. 9 . 2012)

 

předškoláci 10:00 – 11:30 AM

 

školáci 10:00 – 12:00 AM

 

 

Výuka bude v tomto semestru probíhat po dobu patnácti (15) týdnů v rozsahu 90 minut týdně pro předškolní děti a 120 minut týdně pro děti školní.

Cena kurzu je $10 za 60 minut, tj. $ 225/ semestr pro předškolní děti a $ 300/semestr pro děti školní. Školné je možné rozložit do dvou plateb.

Mgr. Nikola Kaminsky, M.A.

Czech School San Diego

www.czechschoolsandiego.com

(619) 985-0435

 

 

If you liked this post buy me a coffee! (Suggested:$3 a latte $8 for a pound) Thanks!

0 comments… add one

Leave a Comment