≡ Menu

Ivana Trump back in Czech – why? / Ivana Trumpova je v Cechach – proc?

Ivana Trump and her young husband google imageA 60-year-old Czech-American millionaire, Ivana Trump, is planning on buying some real estate in the Czech Republic. Since she is making 14 million dollars every minute (that sounds a bit high), a purchase of couple of 9th century buildings in the Old Town Square should not be a problem for her. “The financial crisis has affected the whole world, but I think the Czechs are still doing pretty good. That’s why I would like to buy something here; I still have to think it over,” said Ivana Trump. During her visit Ivana also took a trip to the local house for abused women and donated 500,000 Czech crowns to them.

Ivana Trump is a native of Zlin who began her life as a professional skier in Czech and ended up as a millionaire living in the United States. Although she has quite the entrepreneur’s spirit she is mostly known for her plastic surgeries and young lovers :o)

CZ: 60-ti leta Cecho-Americanka a miliardarka Ivana Trumpova se chysta koupit nemovitosti take v Cesku. Jelikoz vydelava  kazdou minutu 14 milionu americkych dolaru (opravdu??), koupe nejakych par domecku na Staromestskem namesti by to pro ni nemel byt zadny problem. “Po celem svete se siri financni krize, ale ja si myslim, ze Ceska se jeste tolik nedotkla. Proto premyslim, ze bych is zde koupila nejakou nemovitost. Jeste to musim vsechno zvazit,” sveruje se Trumpova. Pri jeji navsteve se take zastavila v Azylovem dome pro tyrane zeny a predala jim pulmilionovy sek.

Ivana Trumpova je rodacka ze Zlina, ktera zacala jako profesionalni lyzarka v Cechach a skoncila jako milionarka v Americe. I kdyz je to velmi chytra zena, dnes je znama zejmena pro sve plasticke operace a mlade milence :o)

Source: http://utulne.centrum.cz/bydlime-s/2009/5/13/clanky/miliardarka-ma-zalusk-na-ceske-nemovitosti/

If you liked this post buy me a coffee! (Suggested:$3 a latte $8 for a pound) Thanks!

14 comments… add one
  • Vlastimil May 21, 2009, 7:38 am

    14 million dollars every minute would be 7 trillions a year….. I want to mary her!!!!!

  • Vlastimil May 21, 2009, 7:40 am

    ” I kdyz je to velmi chytra zena” is a quite of overstatement…..

  • Jamie May 21, 2009, 8:35 am

    There is no mention of the fact that she didn’t make the millions on her own. She got them by marrying and divorcing Donald Trump, as have several other women.

  • Tanja May 21, 2009, 4:02 pm

    Yes, she did get about 20 million dollars from Trump (by the way, HE was cheating on her, that’s why she divorced him) but she has invested those into businesses of her own and multiplied her wealth numerous times. I am not saying she Einstein but she is not dumb, that’s for sure.

  • Jamie May 21, 2009, 4:17 pm

    Ivana always sounded like an unbearable woman who didn’t really have her head on straight, so it’s no wonder she got cheated on. My favorite quote from her was one in which she claimed to speak 14 languages. When the journalists asked which ones, she said, “Well, of course the Czech, and if you speak the Czech, then you also speak the Yugoslavian, and if you speak the Yugoslavian, then you also speak the Russian, and if you speak the Russian, then you also speak the Polish…” She went on in that way to explain that because she spoke three languages, she actually spoke 14. Who could live with that?

  • Tanja May 21, 2009, 4:31 pm

    That sounds to me like she was making a pretty funny joke…

  • Veronika May 21, 2009, 10:41 pm

    Yeah, that’s the Czech sense of humor, isn’t it.

  • Tanja May 21, 2009, 11:00 pm

    totally…;))

  • Martina May 22, 2009, 11:12 pm

    Ne, ze by byla moji oblibenkyni, ale klobouk dolu… Vystudovala Karlovu univerzitu a ma masters v jazycich (proto zrejme tvrdila, ze zna vice jazyku) a telocviku, je vyborna lyzarka. Pak emigrovala do Canady, kde pusobila jako modelka, a nahodou se seznamila pri jednom vystoupeni v New Yorku s Donaldem. Kdyz se pozdeji vzali, stala se víceprezidentkou interního designu v Trump Organizace (hotelu, casina, Trump Tower…. atd.), Pod jejím vedením byl Plaza Hotel oceněn jako “Nejlepší luxusní hotel ve USA”. Ano, ziskala penize rozvodem, ale naucila se sama i od Donalda mnoho, a je z ni vyborna obchodnice. Jsou od sebe jiz od roku 1990, a kdyby nebyla CHYTRA a pracovita, Vlastimile, jeji kariera by zrejme zkoncila. Jenze ona dnes vlastni 2 firmy, ktere sama zalozila a vydelava vic penez nez kdy pretim. Nesouhlasim a nelibi se me jeji soukromy zivot, to je jina kapitola, ale v obchodni oblasti toho dokazala opravdu hodne, tecka.

  • Vlastimil May 23, 2009, 8:39 am

    Martino: Jeji dcera Ivanka je napriklad moje oblibena zenska, je inteligentni a oskliva taky neni neni.
    Myslim taky, ze Ivanka je ve srovnani s mamou uplne normalni…

  • Tanja May 23, 2009, 11:40 am

    uplne souhlasim s Martinou – jeji body musis uznat, Vlatimile.

    Ivanka je velmi dobry mix obou svetu, tedy je velmi chytra po Donaldovi (A Ivane) a krasna po Ivane 🙂 Na to ze ji je asi 24 let nebo co, je opravdu nadmerne inteligentni a “mature” (nevzpominam si na cesky vyraz).

    Jenom by me zajimalo, jestli umi cesky! (tedy Ivanka)

  • Martina May 23, 2009, 1:22 pm

    Ivanka, 28 let, ma svoji firmu na sperky. Sem tam jsem ji sledovala v TV show”,The Apprentice”, kde je opravdu jevila opravdu jako inteligentni. Muluvi teda krome anglictiny jeste francouzky (cesky neumi), ale jeji oba bratri cestinu ovladaji, coz moc nehapu proc ona ne, kdyz je prostredni dite…
    Ono jsem cetla, ze jeji matka Ivana uz moc plynule cesky nemluvi, v ceskem rozhoru vzpominala, jak se co rekne cesky, a mnohdy pry ani ceske slovo uz ani nenasla, tak tam placla anglicke. No, muj nazor je, ze v teto oblasti by se mohla Ivana vice snazit, uz jen proto, ze ma diplom v jazycich.
    Ale kdyz to tak clovek zhodnoti, tak ma Ivana velmi dobre vychovane deti, zadne skandaly clovek na ne neslysi (jak napriklad na rozmazlenou Paris Hilton ;o(), vsechny jeji deti jsou uspesne v podnikani, a co vic by si matka mohla prat! Takze i ve vychove udelali oba rodice dobrou praci. Vzdycky se me libilo, ze Ivana a Donald svym detem jen nedodavali penize, ale ucili je si vydelavat od mala sami na brigadach, ci u Donalda v praci. Ono se rika, dej hladovemu rybu, nasytis ho na jeden den. Nauc ho chytat ryby, nasytis ho na cely zivot.

  • Tanja May 23, 2009, 4:40 pm

    taky se nekdy koukam na Apprentice a je fakt sikovna (Donald tam ma take ted sveho syna). Bohuzel mi ale cela rodina prijde dosti materialisticka, ale co jineho se muze ocekavat od bohacu jako jsou Trumpovi 🙂

  • Vlastimil May 24, 2009, 11:31 am

    Take obdivuju, jak Donald a Ivana ma vychovane deti…
    Meli by byt davani za vzor vsem rozmazlenym detem bohacu..

    Chapu, ze Ivana zapomina cestinu, to se mi stava taky…Ale porad si myslim, ze Ivana ovlada z tech 14 jazyku, co umi, nejlepe…Kdyz ji slysim mluvit anglicky, tak by me zajimalo, jak mluvi temi zbylymi 12 jazyky…
    Ja taky mluvim anglicky jako cinan, a nedelam ze sebe polyglota jako Ivana.. 😉

Leave a Comment